menu

2000 studenten volgen onze online cursussen

Wat zeggen onze cursisten:


grade grade grade grade grade
Na de opleiding DTP had ik binnen twee maanden een baan bij een mediabedrijf!
Joke Cofino Lees verder »

Wij zijn er supertrots op dat er nu 2000 studenten leren en studeren met onze online cursussen. House of Training heeft met 50 cursussen online en meer dan 1650 video’s een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Wij danken onze bevlogen docenten die met hart en ziel werken aan deze prachtige cursussen.

Dagelijks groeiende

Wij zitten niet stil, wij zijn dagelijks bezig om nieuwe cursussen te ontwikkelen en ons aanbod uit te breiden. De cursus Grafische Vormgeving is bijvoorbeeld onlangs aan het aanbod toegevoegd. En er wordt  op dit moment heel hard gewerkt aan de online cursussen:

  • Motion Infographics maken met Adobe After effects
    Starten met Adobe Lightroom Classic
    3D met Adobe After Effects en Cinema 4D-Lite

Online leren in combinatie met persoonlijke begeleiding

Voor sommigen kan het nogal een dingetje zijn dat je de discipline moet opbrengen om telkens zelfstandig aan de slag te gaan. Of je wilt in zo kort mogelijke tijd leren wat je nu nodig hebt.

Bij House of Media kun je persoonlijke begeleiding aanvragen bij je online studie. Vraag dan bij ons om persoonlijke begeleiding (050-3600299). Je krijgt dan privéonderwijs bij ons op locatie of op afstand via Teamviewer. Je geeft ons een lijst met onderwerpen waarin je geschoold wilt worden, wij maken een afspraak en je leert precies wat jij wilt.

Liever klassikaal?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verzorgen we al meer dan 20 jaar klassikale cursussen en opleidingen voor de grafische- en creatieve sector. Al onze cursisten krijgen gedurende hun studie ook toegang tot het volledige cursusaanbod van House of Training. Dus je kunt zoveel leren als jij wilt. Wil je weten welke opleidingen en cursussen binnenkort starten? Kijk dan hier op ons cursusrooster.

Meer informatie of vragen?

Mail of bel ons gerust. We helpen je graag verder.
050-3600299 of info@house-of-media.nl of info@house-of-training.nl

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden