menu

1632

Cinema 4D-Lite in Adobe After Effects

Cursus 3D met After Effects en Cinema 4D-Lite

Klaar om vanuit After Effects gebruik te maken van de spectaculaire nieuwe 4D workflow van Cinema 4D Lite? Cinema 4D-Lite is een basisversie van Cinema 4D van Maxon en biedt de meest belangrijke functionaliteiten om met 3D aan de slag te gaan. Of je nu texturen verandert, objecten verplaatst, animaties aanpast of de belichting wijzigt… Alle veranderingen in Cinema 4D worden – eens opgeslagen – automatisch aangepast in After Effects. Je hoeft dus niet meer te exporteren, renderen en opnieuw te importeren.

Starten met 3D

Omdat starten met 3D altijd een grote stap is hebben wij deze cursus ontwikkeld. Je leert in deze cursus de basistechnieken zoals modelleren, animeren, belichten gefocust op motion graphics. Je hebt al wel goede kennis nodig van Adobe After Effects want we gaan direct met een After Effects-project aan de slag in 3D.

Doel

Je leert hoe je de 3D opties, gereedschappen en mogelijkheden van Cinema 4D-Lite kunt toepassen in een After Effects productie. We focussen ons het op integreren van 3D toepassingen in motion infographics. Maar 3D toepassingen zie je in allerlei producties terug die je kunt maken in Adobe After Effects. Denk aan reclame- en promotievideo’s.

Doelgroep

Ervaren After Effects gebruikers die de overstap willen maken naar 3D via Cinema 4D-Lite.

Workshop: Animeren met After Effects

Docenten van het VMBO Ben je VMBO docent dan geldt voor het volgen van deze eendaagse cursus 6 registeruren. Relatie met beroepsgericht programma: Profielmodule audiovisuele vormgeving en productie VMBO docenten Opgelet! Docenten die zich willen inschrijven voor deze …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden