menu

346

Adobe Fuse en Photoshop 3D

Cursus Adobe Fuse en Photoshop 3D

Met Adobe Fuse ben je in staat om snel een 3D model te maken. Fuse biedt een grote variatie aan kledingstukken en instellingen waarop je het model heel precies en naar eigen wens en inzicht kan modelleren. Van haar-, huidskleur tot kledingstuk, van dik tot dun. Tot in de details kun je je eigen mensfiguur samenstellen en modelleren. Met deze cursus Adobe Fuse en Photoshop 3D leer je precies hoe dit in zijn werk gaat.

Photoshop & Fuse

Breng dan het 3D model tot leven in Photoshop. Positioneer het model in exact de houding die je nodig hebt en wenst. Ook biedt Photoshop nog uitgebreide mogelijkheden om het model volledig naar je eigen hand te zetten en perfect in de juiste positie met de juiste belichting in de montage op te nemen. Vanaf nu ben je niet meer afhankelijk van stock- of modelfoto’s. Je creëert ze eenvoudig zelf.

Doelgroep

De cursus is gericht op vormgevers en ontwerpers die regelmatig mensfiguren willen/moeten toepassen in ontwerpen en visualisaties. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om zelf gecreëerde mensfiguren vorm te geven en in elke houding en of positie te plaatsen in een ontwerp of schets.

Workshop: Adobe Muse Introductie

Docenten van het VMBO Ben je VMBO docent dan geldt voor het volgen van deze eendaagse cursus 6 registeruren. Relatie met beroepsgericht programma: Module Interactieve Vormgeving en Productie VMBO docenten Opgelet! Docenten die zich willen inschrijven voor deze cursus …

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden