menu

Motion Infographics

Krijg tot 70% korting!

Bekijk hier onze aanbiedingen ⟫

632

Basiscursus CSS

Cursus CSS

In deze basiscursus CSS leer je de grondbeginselen van CSS. Met CSS, Cascading Style Sheets, bepaal je de layout en de vormgeving van een webpagina. CSS schrijf je in een apart bestand dat je koppelt aan de html-pagina’s. Hierdoor zorg je voor een consistente vormgeving en opmaak voor de gehele website. Leer op welke manier je CSS kan verbinden aan webpagina’s en gebruik te maken van de juiste css-selectors.

Tekst en afbeeldingen vormgeven met CSS

CSS biedt een groot aantal CSS-stijlopdrachten waarmee je onder andere teksten en afbeeldingen perfect kunt vormgeven. CSS is continu in beweging omdat hier elke dag aan ontwikkeld wordt. Het is dus een taak om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwe mogelijkheden en de veranderingen. Maar de basis is de basis, en die leer je in deze cursus. Vanuit dit startpunt kun je jezelf blijven ontwikkelen in deze krachtige manier van het consistent vormgeven van je HTML-pagina’s.

Doel

Je leert hoe je vormgeving verbindt aan de inhoud van een webpagina met behulp van CSS.  Je leert teksten vormgeven, hoe je kleuren aanduidt, lijsten vormgeeft en achtergrondafbeeldingen kunt toepassen. De focus in deze cursus ligt op het vormgeven van de teksten van een webpagina.

Doelgroep

Wil je webpagina’s gaan vormgeven, heb je al enige kennis van HTML dan is deze basiscursus een goed vervolg.

WordPress

Cursus Wordpress Wordpress is een Content Management Systeem waarmee je in zeer korte tijd een website kunt creëren. Dankzij het CMS kan de eigenaar van de website de content zelf beheren, vullen en wijzigen. Voor bedrijven …

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden