menu

631

Basiscursus HTML5

Cursus HTML

HTML staat voor Hyper Text markup Languange en dit is de taal waarin de inhoud van webpagina’s gestructureerd wordt. Vormgeven van webpagina’s geschiedt met behulp van CSS. HTML is puur bedoeld om betekenis en structuur aan de content te geven. Vooral zoekmachines gebruiken de HTML om een webpagina te kunnen scannen, controleren en te indexeren op inhoud. Daarom is het belangrijk dat webpaginas voorzien zijn van de juiste HTML-opmaak. In de Basiscursus HTML5 leer je hoe je dit moet doen.

Doel

Je leert de html-tags waarmee je betekenis en structuur gaat geven aan de content. Het is belangrijk dat je de html-tags toepast en gebruikt conform de regels van het W3C. Alleen dan weet je zeker dat zoekmachines jouw webpagina op de juiste manier zullen indexeren.

Doelgroep

Wil je webpagina’s gaan ontwerpen begin dan met deze basiscursus. Ook als je websites bouwt in een Content Management Systeem als WordPress is het toch prettig als je in de broncode kleine wijzigingen en aanpassingen kunt maken in de HTML.

Website bouwen met Adobe Muse

Cursus Website bouwen met Adobe Muse Iedereen kan een website maken met Adobe Muse. Het programma is laagdrempelig en werkt met het WYSIWYG-principe. Jij creëert prachtige webpagina’s met behulp van de gereedschappen, opties en instelvensters en …

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden