menu
HTML5

2252

Basiskennis HTML5

Cursus HTML

HTML staat voor Hyper Text markup Language en dit is de taal waarin de inhoud van webpagina’s gestructureerd wordt. Vormgeven van webpagina’s geschiedt met behulp van CSS. HTML is puur bedoeld om betekenis en structuur aan de content te geven. Vooral zoekmachines gebruiken de HTML om een webpagina te kunnen scannen, controleren en te indexeren op inhoud. Daarom is het belangrijk dat webpaginas voorzien zijn van de juiste HTML-opmaak. In de Basiscursus HTML5 leer je hoe je dit moet doen.

Doel

Je leert de html-tags waarmee je betekenis en structuur gaat geven aan de content. Het is belangrijk dat je de html-tags toepast en gebruikt conform de regels van het W3C. Alleen dan weet je zeker dat zoekmachines jouw webpagina op de juiste manier zullen indexeren.

Belangrijke onderwerpen in deze online basiscursus zijn:

  • Leren maken van de juiste mappenstructuur voor webproducties voor elke dag
  • Semantische beteknis van HTML-tags
  • Pagina’s structureren met HTML-tags conform het W3C
  • Inzicht in de reglementen van het W3C
  • Tabellen toepassen

  Doelgroep

  Wil je webpagina’s gaan ontwerpen begin dan met deze basiscursus. Ook als je websites bouwt in een Content Management Systeem als WordPress is het toch prettig als je in de broncode kleine wijzigingen en aanpassingen kunt maken in de HTML.

   

  Workshop: Adobe Muse Introductie

  Docenten van het VMBO Ben je VMBO docent dan geldt voor het volgen van deze eendaagse cursus 6 registeruren. Relatie met beroepsgericht programma: Module Interactieve Vormgeving en Productie VMBO docenten Opgelet! Docenten die zich willen inschrijven voor deze cursus …

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden