menu

1205

Character Design in Cinema 4D – Maak een eigen robot

Character Design in Cinema4D.

We gaan een robot bouwen. Je zult de beschikking moeten hebben over de Studio-versie van C4D. Daarnaast is goede beheersing van het programma C4D een vereiste. Nog niet voldoende kennis en ervaring met Cinema 4D?  De cursus ‘Starten met Cinema 4D‘ is dan een heel goede basis.

Ontwerpen en bouwen in 3D

In deze cursus ga ik alle facetten behandelen die komen kijken bij het ontwerpen, bouwen, Riggen en textureren van deze complete robot. De kracht van Cinema4D is dat je de programma-omgeving niet hoeft te verlaten.
Vanaf het eerste ontwerp, modelleren, Riggen, UV Lay-out en textureren, blijf je binnen Cinema4D.

Doel

Je gaat kennismaken met een heel scala aan modelering-technieken.Je gaat een complexe UV-Layout maken van alle onderdelen waaruit de robot zal bestaan.
Aan het eind van de cursus heb je een robot gebouwd die is voorzien van een textuur en een Rig, productie-klaar voor animatie of Game.

Doelgroep

Ben je al ervaren en bekend met het programma Cinema 4D en wil je leren hoe je een eigen ontworpen karakter bouwt in 3D? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Workshop: Illustrator voor gevorderden

Docenten van het VMBO Ben je VMBO docent dan geldt voor het volgen van deze eendaagse cursus 6 registeruren. Relatie met beroepsgericht programma: Module 2D- en 3D-vormgeving en -productie VMBO docenten Opgelet! Docenten die zich willen inschrijven voor deze …

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden