menu

329

Experience Design

Cursus Experience Design

Met Adobe Experience Design kun je snel prototypes ontwerpen van websites en webapp’s. Het programma stelt je eenvoudig in staat om snel pagina’s te ontwerpen, die je direct kunt testen op een smartphone of tablet. En Adobe biedt online publicatie aan. Zodat je de productie kunt delen en laten testen door wie je maar wilt.
Experience Design biedt ontwerpers en vormgevers de mogelijkheid om een werkend ontwerp te maken en te testen op gebruikersvriendelijkheid. Ben jij en de klant tevreden met het ontwerp dan kan de productie sneller en efficiënter gerealiseerd worden door een web- of appbouwer.

Doel

Na het volgen van deze cursus kun je je ideeën en vormgeving voor een app of website omzetten in een prototype die je kunt delen en laten testen door de opdrachtgever, met bekenden of collega’s. Je leert de mogelijkheden kennen van het programma Experience Design. De applicatie is in ontwikkeling en het cursusprogramma zal telkens afgestemd worden op de laatste ontwikkelingen.

Doelgroep

Ben je vormgever en maak je ontwerpen voor app’s of websites en wil je het ontwerp kunnen omzetten in een werkend en functioneel prototype met Adobe Experience Design? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou. In slechts één dag leren we je hoe je dit doet.

De cursus Elearning: Adobe Experience design is gevalideerd door Registerleraar.

Voor meer informatie: bezoek Registerleraar.nl

Webdesign & -layout

Cursus CSS In deze basiscursus CSS leer je de grondbeginselen van CSS. Met CSS, Cascading Style Sheets, bepaal je de layout en de vormgeving van een webpagina. CSS schrijf je in een apart bestand dat je …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden