menu

148

Adobe Illustrator

Cursus Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is een professioneel grafisch tekenpakket. Het programma werkt op basis van vectoren waarmee je perfect logo’s en illustraties kunt maken.  Deze cursus behandelt de belangrijkste en meest gebruikte gereedschappen en functies van Illustrator. Maak kennis met de interface en de werking van het programma en geef jezelf hiermee een goede start om het programma en de mogelijkheden verder te leren kennen.

Leer de in’s en out’s van vectortekeningen

In deze cursus leer je te navigeren door documenten en lagen. Je leert werken met (basis) vector vormen, tekst en afbeeldingen. Je ontdekt de werking van gereedschappen als pen, gum en penselen, en je maakt kennis met de oneindige mogelijkheden van effecten. Vind uit hoe je kleuren, kleurstalen en verlopen aanmaakt, en hoe je deze effectief kunt inzetten om je illustratie mee in te kleuren. Ook zonder tekentalent kun je toch heel professionele illustraties maken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een creatieve blik en een goede smaak.

Kortom: leer de basis van dit fantastische programma waarmee je adembenemende illustraties kunt maken!

Doelgroep

De cursus is gericht op mensen die creatief willen leren tekenen met een tekenprogramma zoals grafisch medewerkers, grafisch ontwerpers, tekenaars en vormgevers.

De cursus e-learning Adobe Illustrator is gevalideerd door Registerleraar.

Voor meer informatie: bezoek Registerleraar.nl

Motion Infographics maken met Adobe After Effects

Cursus Motion Infographics met After Effects Beeld en kleur communiceren sneller dan geschreven teksten. We leven in het informatietijdperk en de vraag naar efficiënt en snel communiceren is enorm toegenomen. Na de Infographic neemt de motion …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden