menu

300

Adobe InDesign

Cursus Adobe InDesign

Adobe InDesign is hèt pagina-opmaak programma waar professionele DTP’ers en vormgevers papieren- en digitale publicaties mee vervaardigen. Denk aan flyers, brochures, boeken, interactieve tijdschriften, ePub’s, interactieve PDF’s, PDF-formulieren en zelfs webpagina’s. InDesign werkt naadloos en native samen met programma’s als Adobe Illustrator en -Photoshop. Deze programma’s leveren grotendeels de illustraties en afbeeldingen die je in een layout wilt gebruiken.

Doel

Je leert pagina’s vorm te geven en op te maken met behulp van Adobe InDesign. Je leert hoe je het meest efficiënt een document opbouwt met behulp van templates, stramienpagina’s en stijlen. We besteden uitgebreid aandacht aan de meest correcte en flexibele workflow.

Doelgroep

DTP’ers en grafisch vormgevers maken veelal gebruik van Adobe InDesign. De cursus is gericht op mensen die layouts willen vervaardigen voor beeldscherm-, print- en drukwerk producties.

Toegankelijke PDF met InDesign

De meeste vormgevers en DTP’ers creëren hun publicaties met Adobe InDesign. Van daaruit worden de documenten ook digitaal voorbereid voor print, drukwerk of digitale publicatie. Het meest gebruikte formaat voor digitale publicatie en -uitwisseling is …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden