menu

694

Interactieve web animaties en infographics maken in Animate CC

Cursus Interactieve web animaties en infographics maken in Animate CC 2017

In Adobe Animate CC 2017 kun je interactieve HTML5 publicaties(Interactieve web animaties en infographics) maken met behulp van het zogeheten Canvas-element. Animate CC biedt standaard een aantal codefragmenten aan waarmee je heel snel een interactieve animatie of -infographic kunt maken. Met de nadruk op interactief, want daarvoor gebruik je de zogeheten Code Snippets.

Aan het creëren van de animaties zelf wordt geen aandacht besteed, dus kennis van de applicatie Adobe Animate CC is wel een vereiste. In deze cursus werk je met voorbereidde bestanden. Al kun je natuurlijk de kennis ook direct gaan toepassen in een eigen productie.

Doel

Je leert hoe je met de codefragmenten van Adobe Animate zowel gebruikers- als tijdsgebeurtenissen activeert. Dus je creëert interactiviteit op basis van een muisklik of als de bezoeker met de muis ergens overheen beweegt (user-event). Of zodra de animatie een bepaald punt in de tijd heeft bereikt (tijd-event). Je kunt dan interacties maken als:
• Animaties opstarten en stoppen
• Illustraties verplaatsen, roteren en positioneren
• Illustraties in- en uitfaden
• Tekst in beeld tonen
• De cursor van uiterlijk doen veranderen

Doelgroep

Zij die al kunnen animeren met Adobe Animate CC 2017 maar nog niet de interactieve functies van HTML5 canvas gebruiken en onder de knie hebben.

Adobe Illustrator

Cursus Adobe Illustrator Adobe Illustrator is een professioneel grafisch tekenpakket. Het programma werkt op basis van vectoren waarmee je perfect logo’s en illustraties kunt maken.  Deze cursus behandelt de belangrijkste en meest gebruikte gereedschappen en functies …

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden