menu

340

Website bouwen met Adobe Muse

Cursus Website bouwen met Adobe Muse

Iedereen kan een website maken met Adobe Muse. Het programma is laagdrempelig en werkt met het WYSIWYG-principe. Jij creëert prachtige webpagina’s met behulp van de gereedschappen, opties en instelvensters en Adobe Muse schrijft de benodigde code voor jou op de achtergrond weg. In deze cursus Website bouwen met Adobe Muse leer je hoe je op de meest snelle en efficiënte manier websites en pagina’s moet bouwen.

Responsive webdesign voor smartphone, tablet en desktop.

In deze cursus leer je de verschillen tussen een statische, vloeiende en responsive website. Alle meest gebruikte vensters, gereedschappen en instellingen komen aan bod. Direct vanaf de eerste instructievideo’s besteden we aandacht aan de meest snelle en efficiënte manier waarop je webpagina’s en -sites zou moeten maken. Dus werken we met master pages en stijlen. Om ervoor te zorgen dat de website er goed uitziet op elk apparaat. Van mobiel, tablet tot desktop besteden we goed aandacht aan Responsive Webdesign.

Interactieve media met JavaScript Widgets.

Je leert de widgets van Adobe Muse toe te passen. Dit zijn voorgebakken JavaScript toepassingen waarmee je in een handomdraai bijvoorbeeld een fotogallerij, formulier en interactieve kaarten kunt maken.

Doel

Na het volgen van deze cursus kun je een responsive website vervaardigen. Voorzien van illustraties, afbeeldingen, teksten en interactieve knoppen en alle overig mogelijke elementen. Je leert hoe je een consistente vormgeving kunt behouden voor de gehele website.

Doelgroep

Vormgevers en DTP’ers die geen kennis van HTML, CSS en javaScript hebben maar wel in staat willen zijn om zelf een goed functionerende website te maken. Deze website is vooral geschikt voor eigen gebruik of voor kleine organisaties/bedrijven die het beheren van de content willen uitbesteden aan jou of iemand anders die het programma Adobe Muse beheerst. De webpagina’s zijn namelijk enkel in Adobe Muse te bewerken.

Experience Design

Cursus Experience Design Met Adobe Experience Design kun je snel prototypes ontwerpen van websites en webapp’s. Het programma stelt je eenvoudig in staat om snel pagina’s te ontwerpen, die je direct kunt testen op een smartphone of …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden