menu

145

Adobe Photoshop

Inhoud cursus Adobe Photoshop

Professionele fotografen, vormgevers en dtp’ers maken voor beeldbewerking gebruik van Adobe Photoshop. Het is hét instrument voor het bewerken en verwerken van digitaal zwart-wit of kleurenbeeld, bestemd voor drukwerk maar ook voor digitale publicatievormen als websites, ePub’s en (interactieve) pdf’s. In de cursus Adobe Photoshop leer je uitgebreid de belangrijkste mogelijkheden van het programma kennen die je als professional nodig hebt.

Doel

Je leert de gewenste uitsnede van een afbeelding te maken en de afmeting en benodigde resolutie op elkaar af te stemmen zodat de afbeelding geschikt is voor de bestemde media. Je leert werken met de gereedschappen voor zowel het bewerken van pixels als voor het bewerken van vectoren.

Je leert retouche toe te passen op een afbeelding en deze zodanig te bewerken dat een deel ervan vrijstaand in een opmaakprogramma te importeren is. De kleurruimte van een afbeelding leer je geschikt te maken voor de gegeven publicatievorm en je leert standaard toon- en kleurcorrecties uit te voeren.

Ook leer je complexe beeldmanipulaties uit te voeren met behulp van lagen en laagmaskers. Bovendien leer je tekst te plaatsen en te bewerken en bestanden in het juiste bestandsformaat te bewaren zodat deze – zowel voor drukwerk als voor beeldscherm – correct kunnen worden verwerkt.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor een ieder die fotografische afbeeldingen wil kunnen manipuleren en bewerken. Denk aan fotografen, vormgevers, gamedevelopers, media vormgevers, video- en animatie makers.

Tekenen in Photoshop

Inhoud van de cursus Tekenen in Photoshop Illustreren en tekenen behoort zeker tot de mogelijkheden van Photoshop. Met de cursus Tekenen in Photoshop leer je hoe je met de tekengereedschappen van dit programma schitterende tekeningen en …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

Theorie- en werkboek:€ 51,40


Dit Theorie- en werkboek is specifiek ontwikkeld als verdiepingsopdrachten voor onze online cursus Adobe Photoshop van House of Training en House of Media. Met behulp van 169 professionele instructievideo’s leer je alle in’s en out’s van Photoshop.

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden