menu

137

Adobe Premiere

Cursus Adobe Premiere

De vraag naar video-producties is, in korte tijd, enorm gestegen en populair geworden. Video (digitale filmmontages) wordt steeds vaker als communicatiemiddel ingezet voor web-, tablet- en smartphone producties. Denk aan demonstratie-, promotie-, bedrijfs- en instructievideo. Adobe Premiere is een professioneel video-edit programma met een grote ondersteuning voor diverse videoformaten. Het programma biedt een groot scala aan gereedschappen en functies om video en geluid te monteren.

Publiceren en exporteren

Het doel van de videoproductie is natuurlijk om deze te publiceren. Je leert hoe je de productie moet renderen en welk videoformaat en comprimeermethode je hiervoor het beste kunt gebruiken. Dan is het nog maar een druk op de knop om jouw productie op het web te tonen of te delen via social media.

Doel

Na het volgen van deze training ben je in staat om professioneel en efficiënt filmmontages te maken die gereed zijn om te publiceren op tv, monitor, internet, computer, tablet en/of voor presentaties. Je leert een verhaalopbouw in tijd en montage op te zetten.

Doelgroep

De cursus is gericht op mensen die videoproducties willen kunnen maken zoals grafisch medewerkers, grafisch ontwerpers, media vormgevers en filmmakers.

 

Screencasting met Camtasia voor de Mac

Het gebeurt steeds meer en ook voor verschillende doeleinden.  Het maken van instructievideo’s. Als je opnames wilt maken van handelingen die je verricht op je beeldscherm, dan ben je met Camtasia aan het goede adres. Screencasting …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden