menu

333

SketchUp Make

Cursus 3d Modelling met Cursus SketchUp make.

Wil je makkelijk en snel 3D tekeningen kunnen maken en heb je weinig tot geen ervaring met het maken van 3D objecten? Dan is SketchUp Make een heel goed programma om mee te beginnen. Het programma stelt je, in relatief korte tijd, in staat om toch heel volwaardige, gedetailleerde en realistische 3D tekeningen te maken. Bovendien is dit programma gratis te downloaden.

Doel

In deze cursus leer je de belangrijkste gereedschappen en functies van SketchUp kennen. Aan het eind van de cursus ben je in staat om 3D objecten en tekeningen te maken en dusdanig vorm te geven dat deze er visueel aantrekkelijk uitzien voor een presentatie.

Doelgroep

Ben je ontwerper, meubelontwerper, kunstenaar, grafisch vormgever, interieurbouwer, stylist of architect?  Wil je professioneel ogende 3D presentaties en tekeningen kunnen maken? Dan is deze cursus absoluut een aanrader.

De cursus eLearning: Sketchup Make is gevalideerd door Registerleraar.

Voor meer informatie: bezoek Registerleraar.nl

Workshop: Illustrator voor gevorderden

Docenten van het VMBO Ben je VMBO docent dan geldt voor het volgen van deze eendaagse cursus 6 registeruren. Relatie met beroepsgericht programma: Module 2D- en 3D-vormgeving en -productie VMBO docenten Opgelet! Docenten die zich willen inschrijven voor deze …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden