menu

333

SketchUp Make

Cursus 3d Modelling met Cursus SketchUp make.

Wil je makkelijk en snel 3D tekeningen kunnen maken en heb je weinig tot geen ervaring met het maken van 3D objecten? Dan is SketchUp Make een heel goed programma om mee te beginnen. Het programma stelt je, in relatief korte tijd, in staat om toch heel volwaardige, gedetailleerde en realistische 3D tekeningen te maken. Bovendien is dit programma gratis te downloaden.

Doel

In deze cursus leer je de belangrijkste gereedschappen en functies van SketchUp kennen. Aan het eind van de cursus ben je in staat om 3D objecten en tekeningen te maken en dusdanig vorm te geven dat deze er visueel aantrekkelijk uitzien voor een presentatie.

Doelgroep

Ben je ontwerper, meubelontwerper, kunstenaar, grafisch vormgever, interieurbouwer, stylist of architect?  Wil je professioneel ogende 3D presentaties en tekeningen kunnen maken? Dan is deze cursus absoluut een aanrader.

De cursus eLearning: Sketchup Make is gevalideerd door Registerleraar.

Voor meer informatie: bezoek Registerleraar.nl

Character Design in Cinema 4D – Maak een eigen robot

Character Design in Cinema4D. We gaan een robot bouwen. Je zult de beschikking moeten hebben over de Studio-versie van C4D. Daarnaast is goede beheersing van het programma C4D een vereiste. Nog niet voldoende kennis en ervaring …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden