menu

348

Tekenen in Photoshop

Inhoud van de cursus Tekenen in Photoshop

Illustreren en tekenen behoort zeker tot de mogelijkheden van Photoshop. Met de cursus Tekenen in Photoshop leer je hoe je met de tekengereedschappen van dit programma schitterende tekeningen en illustraties kunt maken.

Van idee naar illustratie

Leer hoe je een goede illustratie opzet. Leer hoe je je tekening in het juiste perspectief kunt zetten. In deze cursus krijg je houvast en handvaten aangereikt hoe je een illustratie goed kunt opzetten. Je leert uitgebreid de mogelijkheden van de penselen van Photoshop kennen. Elk penseel heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen waarmee je de tekenstijl en sfeer van je tekening bepaalt.

Doel

Welke regels gelden er voor composities en hoe werk je van concept naar schets naar een eindresultaat toe. Het komt allemaal aan bod in deze cursus. Je leert de juiste verhoudingen voor mensfiguren te hanteren. Je krijgt handige tips en hulpmiddelen waarmee je leert om mensen in allerlei poses te tekenen. We besteden veel aandacht aan het tekenen van diepte en lichaamsstructuren. Speciale aandacht hebben we ook voor het tekenen van gezichten. Hoe teken je het menselijk gezicht in de juiste verhouding. Ook nu bieden we weer handige tips en trucs aan.

Doelgroep

De cursus is gericht op tekenaars en illustratoren die zich willen verdiepen in het vak ‘illustrator’. Ben je niet thuis in de gulde snede, heb je moeite met het vinden van het juiste perspectief. Wil je nog spannendere composities kunnen maken. Heb je moeite om mensen in de juiste poses te tekenen? Wellicht dat je na deze cursus zult zien dat je in je vaardigheden gegroeid bent.

In deze cursus werk je zelfstandig wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo met behulp van duidelijke instructievideo’s. De cursus bevat tevens een aantal uren persoonlijke begeleiding. Je kunt zelf aangeven wanneer en in welke vorm je persoonlijke begeleiding wenst te krijgen. Dat kan onder andere via mail, telefoon, teamviewer of op onze locatie.

 

Adobe Photoshop

Inhoud cursus Adobe Photoshop Professionele fotografen, vormgevers en dtp'ers maken voor beeldbewerking gebruik van Adobe Photoshop. Het is hét instrument voor het bewerken en verwerken van digitaal zwart-wit of kleurenbeeld, bestemd voor drukwerk maar ook voor …

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden