menu
online cursus websites bouwen met wordpress

326

Websites bouwen met WordPress

Cursus WordPress

WordPress is een Content Management Systeem waarmee je in zeer korte tijd een website kunt creëren. Dankzij het CMS kan de eigenaar van de website de content zelf beheren, vullen en wijzigen. Voor bedrijven is een CMS gestuurde website onmisbaar, want je hebt totaal geen kennis van HTMl, CSS of JavaScript nodig om je eigen website te kunnen bijhouden. Terwijl dit natuurlijk wel de achterliggende techniek van WordPress is. Als contentmanager hoef je dus enkel de mogelijkheden en interface van wordpress te leren kennen. En dat is precies wat je kunt leren in deze cursus WordPress

Niet alleen daarom omarmen webdesigners maar wat graag CMs’en. Je kunt ook veel sneller een professionele, veilige en complete website realiseren dankzij de gratis en betaalde templates van WordPress.

Doel

Na het volgen van deze cursus kun je een database gestuurde wordpress website creëren en publiceren. Je leert hoe je wordpress uitbreidt met handige en onmisbare plugins, widgets en andere functie toevoegingen. Je maakt kennis met php. De taal waarmee de connectie met de database  wordt gelegd, zo leer je php te lezen en waar nodig handmatig aan te passen.

Je leert de voordelen en extra mogelijkheden kennen van betaalde templates in vergelijking met de gratis templates. Zodoende wordt je in deze cursus voorzien van belangrijke noodzakelijke kennis en ervaring om als professioneel webdesigner aan de slag te kunnen gaan.

Doelgroep

Wil je als webdesigner aan de slag en websites maken voor klanten die daarna zelf hun website zullen en willen beheren. Dan is het leren werken met een CMS onmisbaar. Er bestaan meerdere CMS’en als Joomla en Drupal. Deze cursus is bedoeld voor mensen die ervoor kiezen om met WordPress te gaan werken.

Starten met Joomla! (CMS)

Volg nu de online cursus Joomla! Leer hoe je complexe websites kunt maken, met diverse functionaliteiten als een contactformulier, fotogalerij, zoekfunctie tot het creëren van een meertalige website? Met Joomla bouw je een complete en complexe website …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden