menu

Eerste klant House of Media!

Wat zeggen onze cursisten:


grade grade grade grade grade
De lessen bij “House of Media” waren zéér breed uitgemeten en voor iedereen goed te begrijpen.
Jan Dijkstra Lees verder »

Eerste klant House of Media

Na de lancering van onze nieuwe website heeft vandaag onze allereerste klant zich ingeschreven voor een eLearning cursus. Hier zijn wij natuurlijk zeer blij mee en we hebben deze klant dan ook van harte ontvangen. Helaas hebben wij nog enkele opstartperikelen. Zo kan men op dit moment nog niet direct een cursus online kopen en betalen. Maar laat dat je er alsjeblieft niet van weerhouden om een cursus bij ons te boeken. Kom je er achter dat het niet lukt om een cursus te boeken neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@house-of-media.nl  of bel 050-03600299 zodat wij er persoonlijk voor kunnen zorgen dat jij direct aan de slag kunt. Als klant ben jij belangrijk voor ons en zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij kunt starten met de door jouw gekozen cursus.

Rijk aanbod aan cursussen

Mochten we het nog niet verteld hebben, wij hebben een rijk aanbod aan cursussen op het gebied van multimedia die je online kunt volgen. Het voordeel van een online cursus is natuurlijk dat je dit in je eigen tijd, tempo en waar je maar wilt kunt volgen. Verder heb je de mogelijkheid om een jaar lang gebruik te maken van het materiaal. Blijkt het zo te zijn je kennis toch ietwat is weggeslipt. Dit kan komen omdat je niet dagelijks actief met de materie aan het werk bent. Dan kun je in jouw eigen tempo, plaats en tijd, binnen dat jaar, het materiaal opnieuw bekijken en bestuderen.

Neem een kijkje

We hopen dan ook met onze nieuwe website veel mensen te kunnen scholen en aan de slag te laten gaan zoals vandaag onze eerste klant van start is gegaan. Achter de schermen zijn wij hard aan het werk zodat elke klant van House of Media direct en op elk gewenst moment kan beginnen met een van onze cursussen. Weet dus dat je van harte welkom bent en dat wij er alles aan zullen doen om het jou mogelijk te maken om kennis op te doen.

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden