menu

Gloednieuwe cursussen Basiskennis HTML5 en CSS

Wat zeggen onze cursisten:


grade grade grade grade grade
Wanneer iemand geen tijd heeft om een voltijdse studie te volgen is de House of Media een geschikte en professionele partij.
Nienke de Jong Lees verder »

We hebben zojuist een gloednieuwe cursus HTML5 en CSS gelanceerd. Wil jij alles leren over webdesign. Wil je je eigen website gaan ontwerpen of maak je gebruik van een CMS en wordt het tijd om een de broncode in te duiken? Dan zijn deze cursussen wellicht iets voor jou.

Basiskennis HTML5 2019

HTML is puur bedoeld om betekenis en structuur aan de content te geven. Vooral zoekmachines gebruiken de HTML om een webpagina te kunnen indexeren op inhoud. Daarom is het belangrijk dat webpagina’s voorzien zijn van de juiste HTML-opmaak. In de Basiscursus HTML5 leer je hoe je dit moet doen.

Webdesign & -layout met css 2019

Met CSS, Cascading Style Sheets, bepaal je de layout en de vormgeving van een webpagina. CSS schrijf je in een apart bestand dat je koppelt aan de html-pagina’s. Hierdoor zorg je voor een consistente vormgeving en opmaak voor de gehele website. Leer op welke manier je CSS kan verbinden aan webpagina’s en gebruik te maken van de juiste css-selectors.

Webdesign met HTML5 & CSS3

Deze cursus bestaat uit de cursus ‘Basiskennis HTML5 2019’, ‘Webdesign & -layout met css 2019’ en ‘Vormgeven met CSS’ en is hiermee een complete basiscursus. Leer hoe je webpagina’s structureert met de juiste HTML-tags en hoe je met CSS de layout en de vormgeving van een webpagina aanpast naar jouw wensen. HTML en CSS zijn voortdurend in ontwikkeling. Maar de basis is de basis, en die leer je in deze cursus. Vanuit dit startpunt kun je jezelf blijven ontwikkelen in deze krachtige en populaire programmeertalen.

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden