menu

Motion Infographics

Krijg tot 70% korting!

Bekijk hier onze aanbiedingen ⟫

Eindelijk een studie die volledig bij je past!

Wat zeggen onze cursisten:


grade grade grade grade grade
De cursus was ontzettend leerzaam en werd gegeven door professionele docenten met veel praktijkervaring.
C. Jansen Lees verder »

House of Media biedt vanaf nu onderwijs aan in diverse vormen, namelijk klassikaal, blended of via e-learning . Jij bepaalt welke onderwijsvorm het beste bij jou en je portemonnee past.

De voordelen van klassikaal studeren bij house of Media!

Klassikaal studeren is naar onze ervaring de meest efficiënte en snelste manier om nieuwe materie te leren en eigen te maken. Je krijgt zeer gestructureerd les van een bevlogen en professioneel docent. Onze groepen zijn klein (maximaal 8-10 personen) en daardoor is er altijd tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Je krijgt ook naast de cursusdag de benodigde (online) begeleiding en dankzij een duidelijk studieprogramma met oefenmateriaal en opdrachten werk je aan praktijkgerichte toepassingen.

De nadelen die sommige cursisten ervaren van onze klassikale cursussen en opleidingen is dat deze respectievelijk duur zijn. Je moet naar de leslocatie reizen en minstens één dag in de week uit het arbeidsproces gemist kunnen worden om op cursus te gaan.

Studeren hoe en wanneer en het jou uitkomt! En toch ook die persoonlijke aandacht.

Steeds vaker vragen onze studenten om aangepaste leerprogramma’s. Eigenlijk best logisch dat je alleen dat wilt leren wat je ook daadwerkelijk nodig hebt in de praktijk. Met onze Blended leervorm bepaal jij je eigen programma en vraag je enkel om begeleiding als je dat dat nodig hebt. Elke Blended studie gaat gepaard met een x-aantal begeleidingsuren. Maar je kunt deze naar wens en behoefte uitbreiden. De wijze waarop je begeleid wilt worden bepaal je ook zelf. Op afspraak kun je langskomen op onze cursuslocatie en krijg je priveles en instructie. Maar ook mailen, bellen en afstandonderwijs met behulp van teamviewer behoren tot de mogelijkheden.

Liever zelfstandig studeren met elearning!

Onze elearning cursussen zijn het goedkoopst. Je leert zelfstandig in je eigen tijd en tempo. De cursussen zijn specifiek voor zelfstudie opgezet. Eventueel benodigd oefenmateriaal kun je eenvoudigweg downloaden en gebruiken. Je kunt leren wanneer jij dat wil want alle cursussen zijn te volgen op je laptop, tablet of smartphone.

Wil je advies? Mail of bel ons want we denken graag met je mee.

Mail naar info@house-of-media.nl of bel naar 050-3600299. Graag helpen we je verder.

 

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden