menu

On-Demand

Eindelijk een cursus die volledig voldoet aan jouw behoefte en niveau


Leer en studeer wanneer het jou uitkomt!

Jij bepaalt wat je wilt leren, hoe je wilt leren en wanneer je wilt leren. Wij stellen een persoonlijke studieplan samen en je krijgt een docent die jou hierin gaat begeleiden.

Leer alleen datgene wat jij nodig hebt!

Heb jij snel specifieke vaardigheden nodig? Ben je enkel geïnteresseerd in voor jou belangrijke kennis? Dan is deze onderwijsvorm wellicht iets voor jou!

De meest effectieve scholing voor teams en bedrijven.

Wil je een heel team of bedrijf bijscholen met nieuwe vaardigheden dan is deze onderwijsvorm het meest effectief. Tijdens de klassikale lessen worden alle deelnemers geschoold met dezelfde kennis. Daarna kan elke medewerker haar of zijn kennis verder verdiepen en uitbreiden met behulp van onze persoonlijke online begeleiding en via het e-learning programma van House-of-Media. Iedere medewerker doet dit in eigen tijd en tempo.

Persoonlijke begeleiding van een ervaren docent.

Aan elk scholingsprogramma wordt een docent gekoppeld die het leerproces begeleidt naar het gewenste eindresultaat. Onze docenten zijn professioneel werkzaam in het vakgebied waarin zij doceren. Dit garandeert dat de inhoud van de scholing goed aansluit bij de praktijk.

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden