menu

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Download onze Privacyverklaring

1. Persoonsgegevens die door House of Media worden verwerkt:

House of Media verzorgt cursussen en opleidingen. Zowel klassikaal als online. Voor beide onderwijsvormen vragen wij om persoonlijke gegevens. Het garanderen van een zorgvuldige en bovendien veilige verwerking van de gegevens van onze klanten, in het bijzonder persoonsgegevens, is voor House of Media dan ook van groot belang. Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Persoonsgegevens die door House of Media worden verwerkt:

  • Uw voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam (optioneel)
  • Uw adresgegevens
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw internetbrowser en apparaat type

Als u gebruik maakt van de website van House-of-Media worden de volgende persoonsgegevens verwerkt;

  • Uw locatiegegevens;
  • Uw gegevens over uw activiteiten op de website
  • Uw IP-adres
  • Uw internetbrowser en apparaat type

2. Verwerkt House of Media bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens?

House of Media verwerkt enkel persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om onze diensten te kunnen uitvoeren. House of media is niet gericht op activiteiten waarvoor de verwerking van bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens noodzakelijk is.

3. Waarom worden uw persoonsgegevens verwerkt?

House of Media verwerkt alleen gegevens voor zover dit noodzakelijk is voor haar dienstverlening. Uw persoonsgegevens worden dan ook alleen verwerkt ten behoeve van de onderstaande doeleinden.Als u gebruikmaakt van de klassikale diensten en/of producten van House of Media worden uw persoonsgegevens verwerkt:

  • Voor het opstellen en uitvoeren van de met u gesloten overeenkomst;
  • Voor het kunnen onderhouden van contact;
  • Voor analyses ten behoeve van onze product- en dienstverlening;

Als u gebruikmaakt van de online diensten en/of producten van House of Media worden uw persoonsgegevens verwerkt:

Voor het aanmaken van een persoonlijke omgeving (dashboard) op de website van House of Media;

  • Voor het verlenen van toegang tot uw persoonlijke omgeving;
  • Voor het analyseren van uw gedrag op de website van House of Media teneinde daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren;
  • Voor het analyseren van uw surfgedrag over de websitevan House of Media op basis waarvan House of Media producten en diensten afstemt op uw behoefte;
  • Voor analyses ten behoeve van onze product- en dienstverlening;

Indien House of Media uw persoonsgegevens voor andere doeleinden wil verwerken dan hierboven omschreven, doet House of Media dit alleen nadat hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming is gevraagd en verkregen. Deze toestemming kunt u vervolgens op ieder moment en zonder opgaaf van redenen intrekken.

4. Hoe lang bewaart House of Media uw persoonsgegevens?

House of Media bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn.

5. Veiligheid en opslag van persoonsgegevens:

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en al helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens.

6. Deelt House of Media uw persoonsgegevens met derden?

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt. Wij delen nooit persoonsgegevens van onze klanten aan derden.

7. Hoe analyseert House of Media uw websitebezoek?

House of Media maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van House of Media wordt opgeslagen in de browser van uw apparatuur zoals een computer, tablet of smartphone. House of Media gebruikt cookies voor een puur technische functionaliteit. Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en kunnen bijvoorbeeld uw kijk- en surfgeschiedenis onthouden waardoor House of Media in staat is om uw persoonlijke leeromgeving actueel te houden. Bij uw eerste bezoek aan de website heeft House of Media u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd hiervan gebruik te mogen maken.

Afmelden voor cookies

U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Bovendien kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instelling van uw browser verwijderen.

8. Uw rechten

U hebt het recht de persoonsgegevens die House of Media van u verwerkt in te zien, te corrigeren, te beperken of te verwijderen. Om uw gegevens te kunnen opvragen klikt u op de knop onderaan deze pagina. Hiervoor dient u wel ingelogd te zijn. U kunt daarna via uw persoonlijke dashboard ervoor kiezen om uw gegevens te anonimiseren.

 

Indien u wilt bekijken welke data wij opslaan kunt u hier een aanvraag doen (hiervoor dient u ingelogd te zijn).

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden