menu

Subsidie VMBO registerleraar.nl – House of Media

Wat zeggen onze cursisten:


grade grade grade grade grade
Met goed lesmateriaal en enthousiaste docenten heb ik veel geleerd dat ik direct praktisch kon toepassen.
Mark Scheper Lees verder »

Over bijscholing VMBO

Het nieuw beroepsgerichte vmbo bestaat uit 10 profielen. Vmbo docenten die les geven in een profiel zijn niet altijd voor alle (nieuwe) onderdelen al bekwaam. Daarom is door vertegenwoordigers van de profielen een bijscholings aanbod samengesteld. Het SPV, als overkoepelende organisatie, treedt op als coördinator en contactpunt.

Subsidie maakt bijscholing super aantrekkelijk

Door het wegvallen van de subsidie werd de scholing vanaf 1 januari 2018 tegen kostprijs aangeboden. Gelukkig is men teruggekomen op het besluit om geen subsidie meer te geven voor de scholing van docenten. Vanaf 20 april is er weer de mogelijkheid voor VMBO en VSO docenten om met subsidie bijscholing te volgen.

Profiel Media, Vormgeving en ICT / Dienstverlening & Producten

House of Media verzorgt voor het profiel Media, Vormgeving en ICT (MVI) bijscholingscursussen die registerleraar gevalideerd zijn. Afgelopen jaar bleek echter dat ook dat docenten van het profiel Dienstverlening & Producten (D&P) een aantal van onze cursussen volgden.

Volg een cursus in mei, juni en/of juli

In de maanden mei, juni en juli kunnen docenten deze cursussen weer volgen. Hoelang de subsidie deze keer stand houdt is nog niet duidelijk. Moet je als docent voor je registerleraar nog punten halen dan is dit het beste moment om dat te doen. House of Media biedt registerleraar klassikale cursussen maar sinds kort ook gevalideerde e-learning cursussen.

Welke cursussen met subsidie?

Op dit moment bieden wij klassikale cursussen aan in Groningen, Eindhoven en Haarlem van 14.00 tot 20.30. Alles is volledig verzorgd dus men hoeft niet na afloop van de cursus naar het frietkot te rennen of zelf iets te eten mee te nemen. Het mag natuurlijk wel. De cursussen worden allemaal gevolgd door VMBO/VSO docenten. Gelijkgestemden dus. Vaak loop je tegen dezelfde zaken aan en die zouden dan  tijdens een cursus behandeld kunnen worden.

Roosterdata en inschrijven voor cursussen

De volgende cursussen zijn op dit moment ingeroosterd: InDesign (introductie), Muse (introductie),Photoshop (introductie), Premiere Pro (introductie), Instructie video’s maken met Camtasia, Illustrator (gevorderden), After Effects, ePubs en interactieve PDF’s, Hardware assembleren, Experience Design, SketchUp voor 3D printen, Infographics maken met Illustrator. Kijk voor startdata en inschrijving op de volgende site voor meer details https://bijscholingvmbo.nl

 

 

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden