menu

314

Cinema 4D

Cursus Modelleren met Cinema 4D

Cinema 4D is het pakket voor game-designers, character-designers, vormgevers, illustratoren en audio-visueel ontwerpers om 3d modellen, afbeeldingen, illustraties en animaties te vervaardigen. Met het programma kun je zowel laagdrempelig tot eenvoudige producties komen, maar met meer inzet en studie kun je ook zeer professionele en geavanceerde producties leren maken.

Doel

Voor de beginner is de drempel om het programma te leren kennen en op de juiste manier te gebruiken best hoog. Daarom is een basiscursus een absolute aanrader. Als men de basis op de juiste manier aanleert zal het programma een stuk eenvoudiger te bedienen zijn. Vervolgens kan men met zelfstudie of een gevorderden-cursus tot professionele producties komen.

Doelgroep

Game-designers, character-designers, illustratoren, webdesigners, vormgevers en multimedia vormgevers die in korte tijd de basis van een professioneel 3d pakket onder de knie willen krijgen en tot eenvoudige doch indrukwekkende presentaties en eindresultaten willen komen.

Motion Infographics maken met Adobe After Effects

Cursus Motion Infographics met After Effects Beeld en kleur communiceren sneller dan geschreven teksten. We leven in het informatietijdperk en de vraag naar efficiënt en snel communiceren is enorm toegenomen. Na de Infographic neemt de motion …

Wat krijg je als je voor Klassikale Cursus kiest?

Wat krijg je als je voor Blended Leren kiest?

Wat krijg je als je voor E-learning kiest?

House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden